به گزارش شبنم همدان یکی از انواع دسر های مدرن چیز کیک ها هستند که با تلفیقی از پنیر ، ژله و کیک تهیه می شوند و طرفداران بسیاری دارند. سر آشپز شبنم همدان برای این بخش دسر چیز کیک بلوبری را برای شما در نظر گرفته است
مواد لازم برای تهیه چیز کیک با ژله بلوبری
بیسکوییت شکلاتی: ۳۵۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
ژله بلوبری: ۱ بسته
پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
خامه: ۱ پاکت
شکر ریز: ۳ قاشق غذا خوری
آب جوش: ۳/۴ لیوان
پودر ژله: به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت شکلاتى را کاملا پودر کرده و با کره ذوب شده، مخلوط کنید.
درکف قالب کمر بندى تقریبا ۲ الی ۳ سانتی را کاغذ روغنى انداخته بعد مخلوط بیسکویت وکره را کف قالب پرس کنید.
قالب را در یخچال گذاشته تابیسکویت خودش را بگیرد. حالا یک بسته ژله بلوبرى را در سه چهارم لیوان آبجوش حل کرده، روى بخار آب گذاشته تا کاملا ًشفاف شود بعد از حل شدن کامل کنار گذاشته تا خنک شود.
پنیر خامه اى، ( ماسکارپونه یا لبنه ) خامه و شکر را در غذا ساز ریخته حسابى مخلوط کنید تا ذرات شکر حل شود. بعد ژله بلوبرى یا هر ژله اى که دوست داشتید یا حتى میوه مورد علاقه خود را میتوانید پوره کرده و داخلش بریزید. در این صورت پودر ژله مورد نظرتون را بیشتر بریزید.
مواد را کاملا در غذاساز مخلوط کنید. اگر هم غذاساز ندارید از همزن استفاده کنید. قالب حاوى بیسکویت را از یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و در یخچال گذاشته تا خودش را کمى بگیرد. و در آخر می توانید نصف بسته پودر ژله مورد نظر را در آبجوش ریخته و کاملاً حل کنید و روى بخار آب قرار داده و بعد از خنک شدن روى مواد ریخته و یک میوه روى آن قرار دهید. و مجدداً آنرا در یخچال قرار داده تا کاملا خودش را گرفته و سپس از قالب جدا کرده و میل کنید.
امیدوارم از این دسر خوشمزه لذت ببرید
انتهای پیام /
دیدگاه شما