به گزارش شبنم همدان به نقل از تسنیم : پاسخ به نیاز عاطفی همسران از مسائلی است که در آموزههای اسلامی جزو واجبات شمرده شده است و این به دلیل اهمیت و قداست محیط خانواده و حفظ این محیط مقدس از ناجوریها و کجرویهاست است.
مقام معظم رهبری ضمن بیاناتی در مراسم خطبه عقد عدهای از جوانان به برخی مصادیق عدم رسیدگی به امور عاطفی همسران اشاره کردند که در ادامه میخوانید.
«وظیفه این است که با هم، مراعات هم را بکنید. مردها زنهایشان را رعایت کنند؛ اینجور نباشد که زنها را در خانه بیاندازند و تا آخر شب مهمانی و روضه و سینهزنی و گردش و سینما و جاهای دیگر بروند؛ بعد آخر شب به خانه بروند. زن هم بیچاره از سر شب هم همان طور نشسته است (و میگوید همسرم) حالا میآید، حالا میآید، حالا میآید؛ تا ساعت 10 شب، 9 شب، منتظر است، خوابش برده مثلاً یا با چشمهای خوابآلوده نشسته است.
این درست نیست، این غلط است. مگر یک کار واجب، یک وظیفه باشد، آن بحث دیگر است. انسان وظیفه که داشته باشد یک ماه هم به خانهاش سر نمیزند، اما نه، کار عادی و معمولی و روزانه را جوری تنظیم کنید که اول شب بتوانید به منزلتان بروید؛ البته عیبی ندارد روضه بروید، مسجد بروید، نماز جماعت بروید، اگر سینمای خوب است، بروید اشکالی ندارد، اما با زنتان، با همدیگر بروید چه اشکالی دارد؟ پای تفسیر، پای روضه، پای درس و ... بله، اگر میشود، اگر جوری است که میشود، نمیگویم حالا حتماً هر جا میروید از هم جدا نشوید؛ نه خب گاهی ممکن نیست اما خب تنظیم کنید، جوری که بیشتر اوقات با هم باشید.»
انتهای پیام/ص
رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان رسیدگی به امور عاطفی زنان مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری حقوق زن در خانواده حقوق زن در خانواده حقوق زن در خانواده حقوق زن در خانواده حقوق زن در خانواده
دیدگاه شما