پیتزا اسلایسی تن ماهی و ذرت
پیتزا اسلایسی تن ماهی و ذرت در واقع نوعی پای هم هست بنابراین برای تهیه آن میتوانید از خمیر پای یا خمیر پیتزا استفاده کنید. ترکیب تن ماهی و ذرت همیشه دلچسب است و پیتزا اسلایسی تن ماهی خوشمزه هم از این قضیه مستثنا نیست.
خمیر مدتی در فر پخته میشود. سپس کمی ماست روی آن ریخته میشود که از خشک شدن خمیر جلوگیری میکند. بعد هم تن ماهی و ذرت و در آخر پنیر پیتزا ریخته میشود. خلاصه این که پیتزا اسلایسی تن ماهی در عرض حدود نیم ساعت تهیه میشود. این پیتزای خوشمزه را میتوانید در یک سینی بزرگ برای مهمانیها تهیه کنید و به راحتی با یک پیتزای جدید مهمانانهایتان را غافلگیر کنید.
طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید.
خمیر پای را روی کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه باز کنید. خمیر باید کل سینی را بپوشاند. حال لبههای خمیر را تا کنید به طوری که حاشیهای کمی برجسته دور تا دور خمیر ایجاد شود.کنارهها را به لبه سینی فشار دهید تا بعد از پخت جمع نشوند.
همه جای خمیر به جز حاشیهها، با چنگال سوراخ ایجاد کنید. سینی را به فر منتقل کنید و اجازه بدهید خمیر ۱۰–۱۵ دقیقه در فر باقی بماند. در این مدت، تن ماهی و ذرت را در کاسهای با هم مخلوط کنید و اگر مایل هستید به آن ادویه اضافه کنید (میتوانید کمی شوید خرد شده هم اضافه کنید).
خمیر نیمه پخته را از فر خارج کنید. با پشت یک چنگال وسط خمیر را که احتمالاً کمی پف کرده است فشار دهید. ماست را با جوش شیرین مخلوط کنید. سپس آن را روی خمیر بریزید و همه جای آن پخش کنید. حال ترکیب تن ماهی و ذرت را روی آن بریزید و پخش نمایید.
در آخر پنیر موزورلا رنده شده را روی سطح پای بپاشید و مجدداً سینی را ۱۰–۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود. پای را به صورت مربعی خرد کنید. پیتزا اسلایسی تن ماهی آماده است. نوش جان!
نکته: تن ماهی را قبل از استفاده در آب بجوشانید و روغن آن را جدا کنید.
دیدگاه شما