28. مرداد 1396 - 21:59   |   کد مطلب: 18186
یک مطالعه جدید نشان می دهد همبرگر و پیتزا علاوه بر افزایش وزن در بزرگسالان، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را نیز افزایش دهند.
زنان,چاقی,سرطان های مرتبط با چاقی,مصرف فست فودها,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

افزایش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی در زنان با مصرف فست فودها

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرنگار مهر : محققان دانشگاه اریزونا دریافتند مصرف غذاهای پرانرژی با افزایش ۱۰ درصدی سرطان های مرتبط با چاقی در بین زنان مرتبط است.

سینتیا تامسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اثرات نشان داده شده در زنان دارای وزن نرمال در ارتباط با خطر ابتلا به سرطان های ناشی از چاقی، یافته ای جدید است.»

تامسون در ادامه می افزاید: «این یافته نشان می دهد که تنها کنترل وزن در پیشگیری از سرطان های مرتبط با چاقی موثر نیست، بلکه زنان باید بر رژیم غذایی دارای انرژی بالا نیز توجه داشته باشند.»

غذاهای کامل از جمله سبزیجات، میوه ها، پروتئین های کم چرب و لوبیا، دارای انرژی کم هستند زیرا آنها مقدار زیادی مواد مغذی را با کمترین کالری تامین می کنند.

غذاهای فرآوری شده مانند همبرگر و پیتزا دارای تراکم انرژی بالا هستند و شما نیاز به مصرف مقدار بیشتری از آنها برای دریافت مواد مغذی لازم هستید.

انتهای پیام/ص

زنان زنان زنان زنان زنان زنان زنان زنان زنان زنان سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی سرطان های مرتبط با چاقی مصرف فست فودها مصرف فست فودها مصرف فست فودها مصرف فست فودها مصرف فست فودها مصرف فست فودها مصرف فست فودها

    دیدگاه شما

    آخرین اخبار