29. فروردين 1397 - 12:10   |   کد مطلب: 21585
کدو سبز جز سبزیجاتیه که مملو از خواص مختلفه اما متاسفانه اکثر افراد زیاد طرفدارش نیستن اما استفاده از اون تو غذاهای مختلف و مزه دار کردنش با مواد غذایی مختلف باعث میشه که خوردنش برای کسایی که زیاد بهش علاقه ای ندارن راحت تر شده و ازش لذت هم ببرن.

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم :

۱ عدد سینه مرغ
۵ الی ۶ عدد کدو سبز کوچک
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
آبغوره به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه

 

مراحل تهیه:

اگر کدوها خوب بود احتیاجی نیست که پوستشون رو بکنیم. داخل یه ماهیتابه کمی روغن ریخته، روی کدو ها با چاقو کمی چاک میدیم تا راحت تر بپزن و بعد روی سطح کدوها نمک میپاشیم. حالا کدوهارو داخل ماهیتابه میذاریم و حرارت رو ملایم میکنیم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا کدو ها مغز پخت بشن.
هر از چند گاهی کدو ها رو میغلتونیم تا دور تا دورشون طلایی بشه.
وقتی کدوها سرخ شدن و پختن از ماهیتابه درشون میاریم و بعد مرغ هایی که به اندازه دلخواه بریدیم رو با کمی نمک، فلفل و زرچوبه داخل ماهیتابه میریزیم.
مرغ هارو تفت میدیم تا هر دو طرفشون سرخ شده و کمی بپزن.
حالا مرغ رو در میاریم و بعد پیاز رو رنده یا خورد کرده و داخل همون ماهیتابه سرخ میکنیم تا طلایی بشن.
حالا رب گوجه رو به پیاز اضافه کرده و بعد زرچوبه، نمک و فلفل هم میریزیم و رب رو تفت میدیم.
رب رو کاملا تفت میدیم تا خوب سرخ بشه و مزه بگیره.
حالا به مخلوطمون حدود دو لیوان آب اضافه کرده و مرغ هارو هم داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدیم تا برای نیم ساعت با سس بپزن.
بعد که آب خورشت کمی کشیده شده کدو هارو هم اضافه کرده و خورشت رو مزه میکنیم و به مقدار لازم آبغوره و در صورت نیاز نمک اضافه میکنیم.
وقتی آب خورشت کشیده شد و جا افتاد خورشتمون حاضره.
حالا میتونیم خورشت کدو خوشمزه مون رو سرو کنیم … نوش جان

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار