به گزارش شبنم ها ، دکتر "علی احسان صالح"،اظهار داشت: 122 مجوز سقط درمانی در 11 ماهه سالجاری صادر شده در حالیکه در مدت زمان مشابه سال گذشته این تعداد 149 مورد بوده است.
وی اظهار کرد: متقاضیان دریافت مجوز با توصیه پزشک بیمار به پزشکی قانونی برای سقط درمانی مراجعه می کنند که پزشکی قانونی نیز پس از بررسی مدارک مجوزهای لازم را صادر می کند.
وی ادامه داد: مجوز سقط درمانی در زمان وجود خطر جانی برای مادر در صورت ادامه بارداری و یا ناهنجاری های جنینی شامل عقب افتاده و ناقص الخلقه بودن جنین با تایید سه پزشک متخصص پزشکی قانونی صادر می شود.
دکتر صالح تاکید کرد: تمامی ناهنجاری های جنینی موجب صدور مجوز سقط درمانی نمی شود و فقط ناهنجاری هایی که موجب حرج مادر باشد و این موضوع مورد تأیید سه پزشک متخصص و معتمد باشد صادر می شود.
متقاضیان سقط درمانی به موقع به پزشکی قانونی مراجعه کنند
مدیرکل پزشکی قانونی گفت: درخواست دریافت مجوز سقط درمانی بدون نیاز به دستور مقام قضایی بررسی می شود و علت این امر را می توان اهمیت زمان در رسیدگی به پرونده های سقط جنین بیان کرد.
وی با بیان اینکه سن جنین باید کمتر از چهار ماه پس از لقاح باشد، افزود: چنانچه سن جنین از 19 هفته بیشتر باشد و یا بر اساس سونوگرافی، بیش از چهار ماه از زمان لقاح گذشته باشد به هیچ وجه برای فرد متقاضی مجوز سقط صادر نمی شود.
دکتر صالح تاکید کرد: مادران متقاضی سقط درمانی بلافاصله پس از مراجعه به پزشکی قانونی به کارشناس مربوط ارجاع و مدارک او مورد بررسی قرار می گیرد، اگر سن بارداری این فرد بیش از 19 هفته باشد که قبل از تشکیل پرونده به فرد پاسخ منفی داده می شود و برای وی پرونده تشکیل نمی شود.
وی گفت: 158مجوز سقط درمانی در سال 92 و همچنین 144 مجوز در سال 91 توسط پزشکی قانونی همدان صادر شده است.
منبع: ایسنا
دیدگاه شما