به گزارش شبنم ها، علیرضا مهرابی در گفتگویی با اشاره به اینکه فنی و حرفه ای متولی آموزشهای کوتاه مدت در استان است، بیان داشت: ارتقاء توانمندی های افراد جهت رسیدن به اشتغال مولد از اولویت های این مجموعه است.
وی با بیان اینکه اکنون دهها شغل وجود داشته که حذف شده و مشاغل دیگری پا به عرصه گذاشته است، گفت: رفته رفته روباتها جای انسان را میگیرند و مشاغل سخت از بین میروند و ما در طراحی مشاغل باید نیاز های آینده را در نظر بگیریم
علیرضا مهرابی ادامه داد: در هفت شهرستان مرکزآموزش فنی و حرفه ای مختص زنان وجود دارد و مركز كبودرآهنگ نیز در حال افتتاح و مرکز فامنین نیز در حال تاسیس است و در حاشیه شهرها و روستاها تیم سیار مشغول آموزش می باشد و همچنین نیاز سنجی حرفه آموزی در روستاهای استان انجام و در دو سال گذشته چهار میلیون و ۳۰۰ نفر ساعت آموزش برای زنان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه تعاولات بین دستگاهی در آموزش فنی و حرفه ای میتواند باعث هم افزایی شود، گفت: در سال گذشته حدود 80 تفاهم نامه و قرارداد آموزشی با دانشگاه ها، ادارات، کارآفرینان و ... در این رابطه منعقد شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با اشاره به کار آفرینی تعداد بسیاری از این زنان در استان، اذعان داشت: بايد به دنبال حذف موانع حضور زنان در جامعه بود و افراد برای حضور پررنگتر توانمند نمود.
گفتنی است در این مراسم زنان کارآفرین، پشتیبانان مشاغل خانگی و برترینهای مهارتی در حوزه اشتغال استان همدان تجلیل شدند.
دیدگاه شما