16. تير 1395 - 13:11   |   کد مطلب: 10927
ميان وعده هاي شور ميزان هورمون هاي ترشح شده در حالت استرس را کاهش مي دهد و به همين دليل در چنين مواقعي افراد به غذاهاي شور تمايل دارند.

به گزارش شبنم ها ، بانو به نقل از تارنماي شبکه فاکس نيوز نوشت: اکثر افراد هنگام قرار گرفتن در شرايط استرس زا، به ميان وعده هاي (اسنک) شور گرايش دارند و کمتر ديده شده است که در اين شرايط تنقلات شيرين مصرف شود. اين امر، کاملا ناخودآگاه و دليل آن کاملا فيزيولوژيکي است. ميان وعده هاي شور ميزان هورمون هاي ترشح شده در حالت استرس را کاهش مي دهد و به همين دليل در چنين مواقعي افراد به غذاهاي شور تمايل دارند. مطالعات محققان دانشگاه فلوريدا نشان مي دهد که مصرف اندکي نمک براي کاهش استرس موثر است، زيرا اين ماده ميزان هورمون هاي استرس از جمله کورتيزول را کاهش مي دهد و به همين دليل است که در چنين مواقعي بدن به نمک نياز دارد. اين مطالعه نشان مي دهد افزايش يک تا دو درصد سديم بدن به سرکوب هورمون هاي استرس کمک مي کند و نيازي به مقادير بيشتر نيست. در ادامه تحقيقات آمده است که محققان استفاده از مقداري کمي نمک در بحران هاي روحي را توصيه مي کنند؛ ولي در مورد ميان وعده هاي چرب و پرکالري مانند سيب زميني سرخ کرده و چيپس هشدار مي دهند. ميزان نمک مجاز در روز کمتر از 2300 ميلي گرم است و به افرادي که از بيماري هاي قلبي و فشار خون رنج مي برند، ميزان نمک کمتر از 1500 ميلي گرم توصيه مي شود.

انتهای پیام/ص

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار