به گزارش شبنم همدان ، تارت نوعی شيرينی و يا غذا است، که جزء غذاهای مدرن به شمار می رود و به روش شیرینی پزی ابتدا خمیر آن آماده می شود. شکل اصلی آن به شکل بشقاب لبه دار است که آن را با مادهای شيرين يا نمکی پر می کنند. پوسته تارت ( بشقاب لبه دار خمیری) ممکن است، جداگانه يا همراه با مواد داخلی آن پخته شود. سر آشپز سایت شبنم همدان برای آموزش این بخش نوعی تارت سبزیجات را در نظر گرفته است.
برای تهیه این غذا به دو سته مواد نیاز داریم. مواد مورد نیاز در تهیه پوسته یا همان بشقاب تارت و مواد مورد نیاز برای پر کردن آن که این مواد را در ادامه می بینید:
مواد لازم برای آماده کردن خمیر:
آرد: 200گرم
کره سرد: 100گرم
آب سرد: 4-6قاشق غذاخوری
نمک: 1/4قاشق مرباخوری
مواد لازم برای آماده کردن بخش میانی:
پیاز ریزخرد شده: 1عدد
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
کدو: 3 عدد
سیر رنده شده: 2حبه
جعفری خرد شده: 1/2 لیوان
هویج رنده شده: 2عدد
ماست چکیده موسیر: 1/2 لیوان
گردو خرد شده: 1/2 لیوان
زیتون سیاه خرد شده: 10 عدد
روش طبخ غذا:
برای شروع کار ابتدا آرد را با نمک مخلوط کنید و سپس کره سرد یخچالی را اضافه کنید. بانوک چنگال کره را به خورد آرد دهید. آن قدر مواد را هم بزنید تا وقتی که کره و آرد مخلوط شود و مخلوط به شکل خرده نان دربیاید.
سپس آب سرد یخچالی را به تدریج اضافه کنید و همزمان خمیر را سریع با دست منسجم کنید. در تین مرحله خمیر اناده است و باید آن را داخل پلاستیک قرار دهید و یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید. فرا روی 180درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را طبقه وسط قرار دهید . کف و دیواره های قالب های کوچک تارت را با خمیر بپوشانید. طوری که کف خمیر از دیواره ها نازکتر شود.سپس به مدت 15-12دقیقه داخل فر بپزید.
حالا نوبت آماده کردن مواد میانی تارت است. در این مرحله داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز رنده شده را تفت دهید وسیر راهم اضافه کنید. کدو را با پوست رنده کنید (از سایز درشت رنده استفاده کنید) . کدوی رنده شده را به مواد درحال تفت اضافه کنید و تفت دهید. هویج رنده شده را هم اضافه کنید. نخود فرنگی ، جعفری وکمی نمک وفلفل سیاه را در آخر اضافه کنید و بگذارید تا مواد سرد شود. مواد را با ماست مخدوط کنید و داخل قالبهای تارت را پر کنید و روی تارت را با گردوخرد شده و زیتون تزیین کنید.
امیدوارم این غذا را تهیه کنید و از ان لذت ببرید.
انتهای پیام /
دیدگاه شما