سرآشپز شبنم همدان برای آموزش امروز کیک گلابی وشکلات را در نظر گرفته است
موادلازم:
آرد یک و یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک مقداری
ماست پر چرب یک لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ سه عدد
وانیل یک قاشق چایچوری
روغن مایع نصف پیمانه
گلابی رسیده و درشت یک
عدد شکلات سیاه خرد شده ( میزان تلخی یا شیرینی آن به ذائقه شما بستگی دارد) نصف پیمانه
طرز تهیه:
در این کیک نیز مانند همه کیک ها و شیرینی ها مواد خشک یعنی ارد ، بکینگ پودر و نمک را سه بار الک می کنیم
تخم مرغ را به همراه شکر خوب می زنیم تا رنگش کرم روشن شود سپس ماست و وانیل را اضافه کرد و خوب هم میزنیم تاحدی که کرم و کشدار شود . سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست یا دور کند همزن میزنیم تا تمامی مواد یک دست شوند . در پایان کار نیز روغن را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم.
پس از آماده شدن مواد حدود یک سوم آن را داخل قالب میریزیم.
روی ،ن نیمی از گلابی خرد شده وتکه های شکلات اضافه کرده و بقیه ی مواد کیک را داخل قالب ریخته مابقی گلابی وشکلات را روی مواد کیک می ریزیم
فر را از قبل روی حرارت 180 درجه روشن می کنیم پس از گرم شدن فر، قالب را داخل فر و در طبقه وسط قرار می دهیم و حدود یک ساعت صبر می کنیم تا کیک بپزد .
با خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.
امیدوارم در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید
انتهای پیام /
دیدگاه شما