6. دى 1395 - 16:13   |   کد مطلب: 14439
در این مجتمع واحدهای بزرگ نان ایجاد می‌شود که انواع نان در آن پخت می‌شود و بسته‌بندی نان نیز در آن انجام می‌شود که برای ایجاد مجتمع نان خود نانوایان می‌توانند پیش قدم باشند.
همدان,رئیس اداره نظارت و بازرسی همدان,علیرضا شجاعی,احداث مجتمع نان در همدان,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرگزاری تسنیم : علیرضا شجاعی صبح امروز در کارگروه ماده 110 نظارت بر کمیت و کیفیت آرد و نان تویسرکان با بیان اینکه تأکید بر اجرای ضوابط سبوس‌گیری در کارخانجات را داشته‌ایم، اظهار داشت: چنانچه هر کارخانه‌ای ضوابط را رعایت نکند با وی برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: کارخانه‌هایی که نمی‌توانند ضوابط قانونی و بهداشتی را رعایت کنند باید از چرخه خبازی بیرون بیایند.

شجاعی با اشاره وجود نان‌های بسته‌ای و تولید نان در مراکزی غیر از خبازی‌ها گفت: پیگیری‌های لازم انجام شده و با دانشگاه علوم پزشکی وارد بحث شدیم و طرح‌هایی ارائه شده است.

وی با تأکید بر اینکه نان‌های بسته باید حتما نشان بهداشتی داشته باشند، گفت: اجازه بسته‌بندی نان به نانوایی‌های تحت نظارت بهداشت با اسم و عنوان نانوایی یکی از طرح‌های ارائه شده است.

رئیس اداره نظارت و بازرسی استان همدان ایجاد مجتمع نان را راهکار دیگر عنوان کرد و افزود: در این مجتمع واحدهای بزرگ نان ایجاد می‌شود که انواع نان در آن پخت می‌شود و بسته‌بندی نان نیز در آن انجام می‌شود که برای ایجاد مجتمع نان خود نانوایان می‌توانند پیش قدم باشند.

وی با تأکید بر اینکه نان در شرایط بحرانی نقش کلیدی در جامعه دارد، با اشاره به بحث پدافند غیرعامل، گفت: نانوایی‌ها باید یک تانکر 1500 لیتری برای ذخیره آب، یک رگلاتور گاز مایع خریداری کنند.

کارشناس مسئول آرد و نان استانداری نیز در این جلسه سرانه مصرف آرد استان برای هر نفر در ماه را 6.2 کیلو اعلام کرد و افزود: مصرف استان از سرانه کشور که 8 کیلو برای هر نفر است، کمتر است.

نیکزاد با تأکید بر اینکه در بحث سبوس گیری باید به استاندارد کشوری برسیم، گفت: با توجه به حمایت‌های استاندار، استانداردسازی درصد سبوس نان در سه مرحله انجام می‌شود.

وی از برخورد جدی با متخلفان در این خصوص خبر داد و افزود: یک کارخانه نیز در استان به دلیل تخلف 35 میلیارد تومان جریمه شده است.
کارشناس مسئول آرد و نان استانداری از وجود 4500 نانوایی اضافی بر جمعیت در استان خبر داد و افزود: نانوایی ها که تخلف کنند با آنها برخورد می‌شود.

وی استفاده از جوش شیرین در نان‌ها را تخلف دانست و افزود: خمیر مایه فریمان دچار مشکل است و نانوایی‌ها نباید از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ص

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار