به گزارش شبنم همدان به نقل از پرشین وی:
لازانیای بادمجان
این غذا بسیار خوشمزه و ساده است و توصیه می کنیم حتما یک بار در خانه درست کنید. در این غذا، به جای نودل های لازانیا، از ورقه های بادمجان سرخ شده استفاده می شود که به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر فراوان، طعم و مزه ای عالی دارد.
مواد لازم (۱۳ نفر)
۲ پیمانه پنیر ریکوتا
۱ پیمانه پنیر موزارلا
نصف پیمانه پنیر پارمسان
یک چهارم پیمانه ریحان
۱ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه سس مارینارا
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
بادمجان ها را به ورقه های نازک برش دهید. روی دو طرف بادمجان ها نمک بپاشید و سپس درون یک سینی بچینید و روی آنها یک لایه دستمال حوله ای قرار دهید. ۲۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کاملا عرق کرده و تلخی خود را پس دهند.
سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید.
در همین فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، موزارلا، پارمسان، ریحان و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
ورقه های بادمجان را از فر خارج کنید و دمای فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
دو قاشق غذاخوری از مخلوط را روی سطح هر کدام از بادمجان ها بمالید و آنها را رول کنید.
درون یک ظرف مستطیلی، نصف پیمانه سس مارینارا بریزید. رول های بادمجان را روی آن بچینید. باقی مانده سس مارینارا را روی آنها بریزید و در آخر، ریحان و پنیر پارمسان بریزید.
به مدت ۲۵ دقیقه لازانیا را در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما