10. آذر 1398 - 12:06   |   کد مطلب: 8231
باز هم برای کباب خورها، یک نوع کباب جدید را می خواهیم آموزش دهیم. علاقه مندان به بادمجان هم دست کمی از کباب خورها ندارند و تعدادشان زیاد است. برای همین غذایی ترکیبی از هر دو را به شما آموزش می دهیم.
کباب مخلوط مرواریدی با بادمجان

مواد لازم براي 2-3 نفر
 

  • 250 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1  عدد تخم‌مرغ
  •  2 /1 پیمانه جعفری
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 ق چ فلفل سفید
  •  2 /1 ق چ فلفل سیاه
  • 3 ق س پودر نان
  •  1 ق م نمک
  • به تعداد لازم سیخ چوبی
  • به میزان لازم قارچ
  • به میزان لازم گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 2 عدد بادمجان قلمی
  • به میزان لازم فلفل قلمی تند
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. سیخ‌های چوبی را به مدت 15 دقیقه داخل آب قرار دهید تا وقتی گوشت می‌پزد، به سیخ نچسبد. گوشت چرخ‌کرده،سیر، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمک، فلفل ها وپودرنان را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آنها را خوب ورز دهید.

2. بادمجان‌ها را بعد از شست‌وشو به‌صورت راه‌راه پوست بگیرید. قارچ، فلفل قلمی قرمز و گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

3. یک تکه از بادمجان را به سیخ بکشید. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید. آن را هم بعد از بادمجان به سیخ بکشید، سپس گوجه، قارچ و فلفل قلمی را هم بعد از گوشت به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. کباب‌ها را می‌توانید داخل فر یا داخل تابه سرخ کنید. بعد از پخت، آنها را سرو کنید.

یه جور دیگه

بهتر است از روغن‌زیتون یا روغن کنجد برای تهیه این کباب استفاده کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار