26. فروردين 1397 - 12:12   |   کد مطلب: 21542
کدو و بادمجان سبزیجاتی مفید و خوشمزه هستند که پیش غذا‌های خوشمزه‌ای میتوان با آن‌ها تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه کدو و بادمجان سوخاری را برایتان آورده ایم.

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

کدو سبز 4 عدد
بادمجان 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سفید یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

سس مایونز یک‌سوم پیمانه
سیر له کرده 3 حبه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

کدو و بادمجان را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار نمائید و کنار بگذارید.
حالا حلقه‌های کدو و بادمجان را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و به همراه سس آن را سرو نمائید.

روش تهیه سس سیر: سس مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار