هواشناسی همدان
پایگا خبری مقام معظم رهبری
پژوهشکده عفاف
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
14. دى 1395 - 21:13   |   کد مطلب: 14596
طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل
بادمجان شکم پر,آشپزی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از آکاایران :

 

 

 

 

مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :

 

 

 

برنج دانه بلند

4/3 پیمانه (150 گرم)

100 گرم / 360 کالری

بادمجان بزرگ

2 عدد

100 گرم / 17 کالری

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

100 گرم / 900 کالری

پیاز بزرگ

یک عدد کاملا ریز شود

100 گرم / 5 کالری

سیر

2 حبه کاملا ریز شود

100 گرم / 120 کالری

گشنیز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 20 کالری

پودر زنجبیل

یک قاشق چای خوری

100 گرم / 258 کالری

فلفل دلمه ای قرمز

یک عدد کاملا ریز شود

100 گرم / 15 کالری

پودر فلفل قرمز تند

5/1 قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

پوست لیموی رنده شده

2 قاشق چای خوری

100 گرم / 9 کالری

آب لیموی تازه

2 عدد

100 گرم / 26 کالری

ماست کم چرب

نصف پیمانه

100 گرم / 265 کالری

نعنای خرد شده تازه

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 43 کالری

زردچوبه

4/1 قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

جعفری خرد شده تازه

5/1 پیمانه

100 گرم / 34 کالری

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :

*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.

*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.

*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.

*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.

*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

 

*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.

*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

 

خواص سیر :

*. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار

کلیه حقوق معنوی مطالب این سایت متعلق است به :

شبنم همدان




پایگاه خبری شبنم همدان پایگاه خبری بانوان همدان