
به گزارش شبنم همدان به نقل از آکاایران :
مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :
| 
 مواد لازم  | 
 اندازه  | 
 مقدار / کالری  | 
| 
 برنج دانه بلند  | 
 4/3 پیمانه (150 گرم)  | 
 100 گرم / 360 کالری  | 
| 
 بادمجان بزرگ  | 
 2 عدد  | 
 100 گرم / 17 کالری  | 
| 
 یک قاشق غذاخوری  | 
 100 گرم / 900 کالری  | 
|
| 
 پیاز بزرگ  | 
 یک عدد کاملا ریز شود  | 
 100 گرم / 5 کالری  | 
| 
 سیر  | 
 2 حبه کاملا ریز شود  | 
 100 گرم / 120 کالری  | 
| 
 گشنیز خرد شده  | 
 2 قاشق غذاخوری  | 
 100 گرم / 20 کالری  | 
| 
 پودر زنجبیل  | 
 یک قاشق چای خوری  | 
 100 گرم / 258 کالری  | 
| 
 فلفل دلمه ای قرمز  | 
 یک عدد کاملا ریز شود  | 
 100 گرم / 15 کالری  | 
| 
 پودر فلفل قرمز تند  | 
 5/1 قاشق چای خوری  | 
 100 گرم / 0 کالری  | 
| 
 پوست لیموی رنده شده  | 
 2 قاشق چای خوری  | 
 100 گرم / 9 کالری  | 
| 
 آب لیموی تازه  | 
 2 عدد  | 
 100 گرم / 26 کالری  | 
| 
 ماست کم چرب  | 
 نصف پیمانه  | 
 100 گرم / 265 کالری  | 
| 
 نعنای خرد شده تازه  | 
 2 قاشق غذاخوری  | 
 100 گرم / 43 کالری  | 
| 
 زردچوبه  | 
 4/1 قاشق چایخوری  | 
 100 گرم / 0 کالری  | 
| 
 جعفری خرد شده تازه  | 
 5/1 پیمانه  | 
 100 گرم / 34 کالری  | 
طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :
*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.
*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.
*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.
*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.
*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.
*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
خواص سیر :
*. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما