سیب زمینی کبابی دو بار پخته شده
این سیب زمینی کبابی فوقالعاده خوشمزه و شکم پر دو بار در فر پخته میشود. علاوه بر طعم فوقالعاده، این غذا کاملاً گیاهی است و از سبزیجات تازه و خوشمزه تهیه میشود و در تهیه آن از روغن هسته انگور استفاده میشود که بسیار مفید است. البته میتوانید از روغن زیتون یا روغنهای گیاهی دیگر هم برای تهیه سیبزمینی کبابی استفاده کنید.
طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک سینی فر روی طبقه پایینی فر قرار دهید.
سیب زمینیها را بشویید و با اسکاچ زبر تمیزی روی پوست آنها بکشید تا صاف شوند. سپس آنها را خشک کنید و با چنگال روی آنها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید. دور تا دور سیبزمینیها روغن هسته انگور بمالید و آنها را مستقیم روی سینی فر قرار دهید. اجازه بدهید ۱ تا ۱ و نیم ساعت در فر باقی بمانند تا نرم شوند و پوست آنها تقریبا برشته شود.
تا سیب زمینیها در فر پخته میشوند، مواد داخلی را تهیه کنید. تابه عمیق یا قابلمهای را روی شعله متوسط داغ کنید. یک قاشق روغن هسته انگور داخل تابه بریزید و پیازچه ها را به مدت ۴ دقیقه در روغن تفت بدهید. سپس کرفس را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت بدهید. حال، فلفل قرمز و سیر له شده را اضافه کنید و با آنها مخلوط نمایید.
گل کلم و نخود را هم اضافه کنید و هم بزنید. عصاره سبزیجات و رب گوجه را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید. به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه درب تابه را بگذارید تا گلکلمها نرم شوند. سپس تابه را از روی شعله بردارید.
وقتی سیبزمینیها پخته و به اندازه کافی خنک شدند آنها را از وسط نصف کنید. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید و سیب زمینیهای نصف شده را روی آنها بچینید. یک قاشق از وسط هر کدام از سیبزمینیها بردارید و آن را کنار بگذارید (میتوانید آنها را بخورید یا برای مصرف دیگری کنار بگذارید). با یک چنگال داخل سیب زمینیها را کمی بتراشید.
مقداری از مایه داخلی را روی سیبزمینیها بریزید و آنها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا داغ شوند. بعد از خارج کردن سیبزمینی کبابی دو بار پخته شده از فر روی آن جعفری خرد شده بریزید و آن را سرو کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما