23. آذر 1396 - 15:53   |   کد مطلب: 19894
برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.
سیب زمینی,سیب زمینی تنوری,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از زنان خبر:

 

مواد لازم

۳۶ عدد کوچک
سیب زمینی
۴۵ گرم
کره
۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
به میزان لازم
نمک

طرز تهیه سیب زمینی تنوری:

۱- سیب زمینی ها را پوست نمی گیریم، پس آن ها را تمیز بشویید.
۲- می توانید بجای سیب زمینی های کوچک از ۱۸ عدد سیب زمینی سایز متوسط هم استفاده کنید.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
روی سیب زمینی ها را به شکل فاصله های ۳ میلی متری و تا عمق دو سوم، برش های عرضی بزنید.
سینی فر را روی شعله ی گاز بگذارید. کره و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و داغ کنید. حرارت را خاموش کنید.
سیب زمینی های برش خرده را از همه طرفشان در روغن داغ در ماهیتابه بغلتانید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.
سینی را در فر بگذارید و سیب زمینی ها را برای حدود ۴۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
اگر از سیب زمینی های سایز متوسط استفاده می کنید فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و آن ها را برای حدود ۷۰ دقیقه بپزد.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار