25. فروردين 1396 - 8:41   |   کد مطلب: 16231
دستور پخت خورش کتف مرغ خوشمزه
خورش,خورش کتف مرغ,کتف مرغ,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

طرز تهیه خورش کتف مرغ

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته:

 

طرز تهیه خورش کتف مرغ :

اول از همه یک پیاز بزرگ را رنده درشت زدم و داخل روغن شناور آن را سرخ کردم بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زنجبیل و یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری رب آلبالو (من خودم درست کردم) اضافه کردم اگر در دسترس نداشتید رب انار اما مقدار آن را کمتر بریزید همه را با هم ترکیب کنید و کتف ها را اضافه کردم و تفت دادم و در آخر یک لیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم بپزد و در اواخر پخت یک کره ۵۰ گرمی را به آن اضافه کردم به همین راحتی و خوشمزگی.

انتهای پیام/ص

دیدگاه‌ها

کتف و بال مرغ همه جورش خوشمزه اس مخصوصا کبابی

دیدگاه شما

آخرین اخبار