با مصرف این خوراکیها انرژی مورد نیاز برای انجام فعالیتهای مختلف از جمله فعالیتهای ورزشی، تفریحی، کوه نوردی، بازدید از موزهها، نمایشگاهها و سایر کارها در بدن فرد ایجاد میشود.
هندوانه، داروی تقویت ضعف و ناتوانی
حدود ۹۳ درصد از حجم هندوانه را آب تشکیل میدهد، براساس تحقیقات مصرف آب برای حفظ انرژی بدن، تنظیم الکترولیت، دریافت ویتامینهای A، B۶ و C بسیار مفید است.
هندوانه را میتوان به تنهایی یا به صورت آبگیری شده یا همراه با مقداری پنیر خامهای، روغن زیتون، آب لیموترش، نان تست تکه شده و برگ نعناع تازه مصرف کرد.
کارشناسان توصیه میکنند افراد برای بهره مندی از خواص کشمش این خوراکی خوش طعم را به همراه وعده صبحانه مصرف کنند تا در طول روز تقویت شده انرژی کسب کنند.
دانه سویا را میتوانید به صورت بخارپز یا به صورت خام و یا به همراه پودر فلفل قرمز، نمک و مقداری برنج مصرف کرد.
انواع دستورات آشپزی برای تهیه خوراک با استفاده از سویا وجود دارد.
همچنین میتوانید این دانه را به ترکیب ماست و بلغور جوی دو سر اضافه کنید و به عنوان یک دسر خوش طعم مصرف کنید.
این ماهیها منبع غنی از آهن هستند که وظیفه انتقال آهن را در اطراف بدن و ماهیچهها برعهده دارد و میتواند باعث افزایش قدرت استقامتی بدن برای مدت زمان مناسبی شود.
میتوانید ماهیهای روغنی را به صورت آب پز، بخار پز، کبابی و یا پخته و خرد شده به همراه ماکارونی، خوراک کلم، تکههای فلفل قرمز و روغن زیتون مصرف کنید.
توت فرنگی را میتوانید به انواع شیوهها مصرف کنید از جمله به صورت خام، به همراه سالاد میوه، به صورت مارمالاد و مربا و در کیکهای کم شیرین که با خوردن آن انرژی مورد نیاز بدن تامین میشود.
دیدگاه شما