27. ارديبهشت 1396 - 16:10   |   کد مطلب: 16777
در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.
مرغ سوخاری,مرغ پنیری,مرغ پنیری سوخاری,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از بیتوته:

 

مواد لازم برای لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله مرغ  ۴۵۰ گرم 
پنیر موزارلا  یک بسته 
 پودر سوخاری ساده ۲ پیمانه 
ریحان خشک ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
 آرد نصف پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم برای تزیین
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس مارینارا ۱ پیمانه

 

طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.

انتهای پیام/ص

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار