ران مرغ : 8 عدد
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
رزماری خرد شده : 1 قاشق چایخوری
آویشن خرد شده : 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری : 1 فنجان
پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز : 1/2 قاشق چایخوری
پونه : 1/2 قاشق چایخوری
جعفری : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان : 2/3 فنجان
عسل برای سس : 4 قاشق غذاخوری
سرکه سیب برای سس : 4 قاشق غذاخوری
سیب آب گرفته شده برای سس : 2 قاشق غذاخوری
فر را با درجه 400 گرم کنید. در سینی فر یک ورق کاغذ روغنی بگذارید. مواد مرغ را در یک کاسه مخلوط کرده و مرغ را به آن آغشته کنید. در یک کاسه دیگر مواد سوخاری را مخلوط کنید. ران مرغ ها رادر پودر سوخاری زده و فشار بدهید تا خوب به آن بچسبد. روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 دقیقه درون فر بگذارید. در یک کاسه کوچک مواد سس را مخلوط کنید. سینی فر را در آورده و ران ها را برگردانید و مجددا به مدت 25 دقیقه دیگر درون فر بگذارید. 5 دقیقه مانده به اتمام پخت با یک برس از سس بروی ران ها بزنید.
دیدگاه شما