26. مهر 1396 - 21:15   |   کد مطلب: 19070
آناناس تنها میوه‌ای است که اگر به آن نمک اضافه کنید به جای شور شدن، شیرین‌تر می‌شود.
نمک,آناناس,مواد شیمیایی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از خبرنگاران جوان : همیشه شنیده‌ایم که نمک چاشنی و کامل کننده طعم صیفی خیار و یا گوجه است اما جالب است بدانید که آناناس هم با نمک خوشمزه‌تر می‌شود. آناناس تنها میوه‌ای است که اگر به آن نمک اضافه کنید به جای شور شدن، شیرین‌تر می‌شود و علت آن ترکیب مواد شیمیایی چون اسید در آناناس است که نمک را خنثی می‌کند.

نمک,آناناس,مواد شیمیایی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

دیدگاه شما

آخرین اخبار