به گزارش شبنم همدان به نقل از زنان خبر : بانوی کارآفرینی که تحصیل کرده در رشته علوم تربیتی است کار تولیدی خود را با یک کارگاه تولیدی خیاطی کوچک آغاز کرد و به زودی موفق شد یک کارگاه بزرگ و چندین مزرعه کشاورزی درقالب اقتصاد مقاومتی متشکل از عرصه های گوناگون تولیدی تاسیس کند.
همیشه مردان نیستند که باهمت و اراده در برابر سختیهای روزگار بایستند و قد علم کنند بلکه زنان زیادی نیز در اطراف ما هستند که بینام و بینشان همچون مردان سخت در تلاشند تا لقمه نانی حلال برای خود و خانوادههایشان بهدست بیاورند و در زیر چرخ زندگی کمر خم نمیکنند.
شیرزنانی که با ارادههای آهنین و دستانی پر صلابت و امیدهایی راسخ و چشمانی پر نور سعی در آبادانی و توسعه کشورمان دارند.
زنانی که تنها زن نیستند بلکه مردانی با استقامت همچون کوههای سر به فلک کشیده کردستان که با صبر و استقامتشان غم به ابرو نمیآورند و مردانه در مقابل مشکلات مقاومت میکنند، زنانی که گرمی و سردی روزگار را چشیدهاند و معناهای زندگی را با جان و دل لمس کردهاند.
متأسفانه در استان تهران زنان کارآفرین زیادی حضور دارند که در سایه بیتوجهی مسئولان، توانمندیهای آنان غریب مانده و کار و حرفه آنان زیاد به چشم نمیخورد؛ «منیره مهدور» بانوی پر تلاش شهرقدسی از جمله زنان سختکوش این دیار بوده که در حرفه خود تواناییهایش حد و مرز ندارد و با دستان پر توانش شب و روز نمیشناسد.
در این گزارش سعی کردیم که گوشهای از فعالیتهای این بانوی کارآفرین که یک دهه از عمر خود را در انجام کار «کشاورزی و کارگاه تولیدی خیاطی» سپری کرده را منعکس کنیم.
منیره مهدور بانوی کارآفرین شهرقدسی در گفتوگو با خبرنگار قدس خبر اظهار داشت: بنده متولد سال ۱۳۶۳ و دارای کارشناسی رشته علوم تربیتی هستم که به مدت ۱۳ سال کارهای جهادی انجام میدهم و از سال ۱۳۸۶به عنوان نیروی بسیج سازندگی حوزه خواهران فعالیت دارم و در سال ۱۳۹۰ در کنار جهاد سازندگی حوزه بعنوان مسئول گروه جهادی حضرت زکیه(س) معرفی شدم.
در شهرقدس حامی و اسپانسری نداریم
بانوی کارآفرین شهرقدسی میگوید: فعالیت های ما در قالب کشت کلم بروکلی، کشت فیسالیس، کشت کدو ایت بال، کشت کلم رومانسکو و در زمینه بسته بندی محصولات و صنایع تبدیلی ازسال ۱۳۹۳ فعالیت خود را با کمک جهاد سازندگی سپاه استان تهران در زمینه فعالیت های اشتغال زایی برای بانوان آغاز کردم که اکثر نیروهایی که زیر نظر بنده کار میکنند از خانوادههای آسیبدیده و یا بدون سرپرست هستند که در سال گذشته بعنوان بانوی کارآفرین کشوری از سوی جامعه زنان معرفی شدم و تاکنون هیچ ارگان و دستگاه دولتی در شهرقدس به جز سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، سرهنگ عبدالله اصغری و حسین چناقچی عضو شورای اسلامی شهرقدس کسی ما را حمایت نکرده است.
مهدور افزود: کار ما مانند سایر مشاغل آزاد، فصلی است و چون حامی و اسپانسری نداریم فقط چند ماه در طول سال کار داریم و در حال حاضر که مدارس در مهرماه بازگشایی شدند بنده و ۳۰ نفر از نیروهایم به فعالیت در مدارس میپردازیم تا لقمه نانی برای خود و خانواده و فرزندانمان به دست بیاوریم.
قدس خبر
انتهای متن/ص
دیدگاه شما