11. آبان 1398 - 7:29   |   کد مطلب: 6598
کدوي سبز شکم پر

مواد لازم براي آشپزي آکا

براي 4 نفر:
 4 عدد کدوي درشت
 1 قاشق چايخوري روغن آفتابگردان
 1 حبه سير (خرد شده)
 پوسته يک عدد ليموترش رنده شده
 آب نصف ليموترش
 2 فنجان برنج پخته شده
 175 گرم گوجه فرنگي خرد شده
 2 قاشق غذا خوري بادام هندي بو داده (در صورت تمايل)
 نمک و فلفل به ميزان کافي
 پودر آويشن مقداري براي تزئين

 ▪ طرز تهيه:
 1- کدوها را به صورت طولي به دو نيم تقسيم کرده و به وسيله قاشق مقداري از محتويات داخل آن را خالي کنيد. فر را بر روي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت گرم کنيد. در قابلمه بزرگي مقداري آب ريخته و پس از جوشيدن آب، پوسته هاي کدو را به مدت 2 دقيقه در داخل آب در حال جوش قرار دهيد تا نيم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبکش کنيد.
 2- خرده کدوهاي خالي شده از پوسته را با چاقو ريزتر کرده و به همراه سير خرد شده در داخل روغن تفت دهيد.
 شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذاريد مواد به آرامي پخته و نرم شود ولي مراقب باشيد که تغيير رنگ نداده و قهوه اي نشود.
 3- پوسته رنده شده ليمو، آب ليمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگي و بادام هندي را به مواد فوق اضافه کرده و مدت 3 دقيقه حرارت دهيد. پس از پايان اين مدت پوسته هاي کدو را با اين مواد پر کنيد. کدوهاي شکم پر را در داخل ظرف شيشه اي نسوز (پيرکس) چيده و روي ظرف را با ورقه اي از فويل آلومينيوم بپوشانيد.
 مدت 25 تا 30 دقيقه و يا تا زماني که کدوها کاملاً پخته شوند در فر قرار دهيد. در پايان غذا را با پودر آويشن تزئين کرده و سرو کنيد. نکته: براي آنکه کدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار کمي روغن چرب کنيد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار