14. اسفند 1393 - 8:48   |   کد مطلب: 5142
داخل نان‌ها را خالي کرده کنار مي­ گذاريم. پياز را با کمي روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شويد را به آن اضافه مي‌کنيم.
رولت اسفناج، خوش طعم و مدرن

مواد لازم:
 

پياز متوسط نگيني : يک عدد
اسفناج پخته شده : 2 قاشق غذاخوري
شويد تازه خرد شده : يک قاشق غذاخوري
نان باگت گرد کوچک براي هر نفر : يک عدد
تخم مرغ براي هر نفر : يک عدد
ماست پرچرب : 2 قاشق غذاخوري
پنير تبريز خرد شده : 10 گرم
خامه : يک قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ : يک عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

 

[رول پنير با نان باگت گرد]

طرز تهيه:

1. داخل نان‌ها را خالي کرده کنار مي­ گذاريم. پياز را با کمي روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شويد را به آن اضافه مي‌کنيم. بعد از اينکه کمي تفت خورد با ماست، پنير، تخم‌مرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کرده هم مي‌زنيم تا مايه کمي صاف و يکدست شود.

2. زرده تخم مرغ را در ظرفي زده و با فرچه مخصوص روي نان‌ها را به آن آغشته مي‌کنيم، سپس تمامي موادي را که با هم مخلوط کرده بوديم درون نانها مي‌ريزيم تا کاملاً پر شود.

3. نان ها را به مدت 15 دقيقه در  فر با درجه C160 روي طبقه وسط قرار مي‌دهيم. وقتي تخم مرغ و مواد داخلي نان گرفت و کمي سفت شد از فر خارج کرده و سرو مي­ کنيم.

نکته:

آغشته کردن زرده تخم مرغ به نان، رنگ نان را  طلايي تر و براق ترکرده و شکل بهتري به غذا مي‌دهد.

 منبع: خبر گزاری آریا

دیدگاه شما

آخرین اخبار