18. اسفند 1393 - 11:36   |   کد مطلب: 5182
سر داشی یکی از غذا های معروف و قدیمی همدان است و البته بسار لذیذ و خوشمزه ، در زمان حاضر این غذا را در فر می پزند اما در گذشته که فر وجود نداشت این غذای لذیذ را به سنگکی ها می بردند تا به اصطلاح سر داش بگزارند.( داش در زبان ترکی به معنای سنگ است) از این لحاظ این غذا به سر داش معروف شده است.
سرداشی غذایی لذید مخصوص همدانی ها

 به گزارش شبنم ها، گروه هنر و آشپزی، طرز تهیه  کباب سرداشی  غذایی لذیذ و اصیل از دیار همدان

 

مواد لازم

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیب زمینی خام ۱-۲عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز(در صورت تمایل)
سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده برای روی کباب
نمک و فلفل و زر چوبه

طرز تهیه:
همه موادو با هم چرخ می کنیم و و ورز میدیم  و به مدت چند ساعت استراحت می دیم.

سپس همه مواد رو به فطر یک سانی متر در کف  تابه ی چرب شده پهن می کنیم

بعد سیب و گوجه ی ورقه شده رو روش می چینیم

اگه گوشتمون کم چرب بود روغنم یه کمی میریزیم

در آخر  این سینی که روش مواد سرداشی رو ریختیم  داخ فر که از قبل با درجه 140 درجه روشن کرده بودیم قرار بدید تا زمانی که روی سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های ورق شده کاملا  طلایی و نرم بشن .

نوش جان

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار