16. فروردين 1394 - 13:05   |   کد مطلب: 5441
آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو ، طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است.
یک پیش غذای سالم و خوشمزه با سس پستو

طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو
تهیه شده برای سه نفر
زمان تهیه: 40  دقیقه
زمان انتظار برای درست شدن آن: 30 دقیقه
طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم:
گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه)
یک دوم پیمانه آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخ
مقدار کمی پنیر خامه ای
1 قاشق چای خوری آب لیمو
ریحان خرد شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
1- یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت  داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود.
2- برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنیری‌ که‌ با شیر خامه‌ دار تهیه‌ شود)، پستو و  آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید.
3- گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید.

 

سس پستو
این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا برای مزه‌دارکردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.

 
مواد لازم

[,آشپزی, پیش غذای سالم و خوشمزه با سس پستو,انواع دلمه]
برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌
پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌
سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌
بادام‌ ریز خرد ‌شده‌: ۷۵ گرم‌
روغن‌ زیتون‌: 3 قاشق غذا خوری
نمک  و فلفل : مقداری
 
طرز تهیه
 ‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوط کن‌ بریزید‌ . بعد‌ نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام‌ زمینی‌ و روغن ‌زیتون‌ را اضافه‌ کرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط کنید‌ تا سس‌‌ ، نرم‌ و یکنواخت‌ شود .
 

 
ارزش های غذایی موجود در آن:
• 18 کالری
• میزان چربی کلی: 1گرم
• چربی اشباع شده: 1گرم
• 2 میلی گرم کلسترول
• 16 میلی گرم سدیم
• 1 گرم کربوهیدرات
• 1 گرم شیرینی
• ویتامین سی
• کلسیم
• آهن
منبع: آکا

دیدگاه شما

آخرین اخبار