16. فروردين 1394 - 13:14   |   کد مطلب: 5442
این کوفته بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای میز شام شما، کدبانوی با سلیقه بسیار مناسب است...
کوفته سوجوک

مواد لازم:
سوسیس 100 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد 
پیاز    1 عدد متوسط
سیب زمینی   3 عدد 
گوشت چرخ کرده   100 گرم 
فلفل سبز قلمی 1 عدد 
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 
ادویه کاری به میزان لازم
روغن مایع   به میزان لازم 
روغن زیتون به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

گوجه فرنگی   2 عدد
سس قرمز   2 قاشق سوپخوری
سیر    2 حبه
نمک    به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی‌ها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینی‌ها را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلوله‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سس:

گوجه فرنگی‌ها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفته‌های سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید10 دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینی‌ها برشته سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار