25. فروردين 1394 - 12:15   |   کد مطلب: 5552
جوجه کباب تابه ای را بسیار ساده تهیه کنید بسته به سلیقه خودتان می توانید اجازه تبخیرآب جوجه را داده جوجه کباب را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.
دستور پخت جوجه کباب تابه ای

مـواد لازم آشپزی

1 عدد سینه مرغ برای 20 سیخ چوبی
1 عدد پیاز رنده شده متوسط
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
1 لیوان زعفران دمکرده
2 قاشق چایخوری نمک
فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

دستور پخت

برای تهیه جوجه کباب تابه ای ابتدا سینه مرغ را به تیکه های کوچک خرد کنید و در پیاز و نمک و فلفل و زعفران به مدت نیم ساعت بخوابانید و آخر آب لیمو را هم اضافه کنید.
بعد جوجه ها را به سیخ چوبی بکشید تابه را با برس کمی چرب کنید و سیخ های جوجه کباب را در آن بچینید در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید و حرارت اجاق را کم کنید که جوجه ها با آب خودشان خوب مغز پخت شوند.

سپس در تابه را باز کنید و حرارت را کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی شوند. مدت زمان لازم برای پخت جوجه کباب تابه ای بیست الی سی دقیقه است.
برای سس کباب کمی کره را ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حین طلایی شدن جوجه کباب تابه ای با برس این سس را روی دو طرف جوجه ها بکشید.

سیب زمینی سرخ کنید و جوجه کباب تابه ای را با برنج خوشمزه ایرانی سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار