به گزارش شبنم ها، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : چغاله بادام هایی که مقداری تلخی دارد، حاوی مقدار بسیار کمی اسید سیانوریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور است که مصرف زیاد آن میی تواند به مسمومیت منجر شود.
«شهلا جودت» افزود : گاهی میوه ها توسط فروشنده ها با آب جوی، چاه و دیگر آب های غیر خوراکی و ناسالم شسته می شود و متاسفانه افراد بدون در نظر گرفتن مسایل بهداشتی آن را مصرف می کنند و به بیماری های گوارشی دچار می شوند.
وی تصریح کرد : بیماری حصبه نوعی عفونت باکتریایی دستگاه گوارش ناشی از مصرف آب و مواد غذایی آلوده است که می تواند افراد بی احتیاط را در تمام سنین مبتلا کند و عوارضی نظیر کاهش شدید آب و املاح بدن، سوراخ شدن روده ، خونریزی دستگاه گوارش، عفونت و زردی را ایجاد کند.
وی اظهار داشت : مسمومیت های غذایی ناشی از باکتری هایی نظیر باسیلوس سرئوس و استافیلوکوک اورئوس نیز از جمله بیماری هایی است که بر اثر مصرف میوه و غذای آلوده فرد را مبتلا می کند.
وی تاکید کرد : گول میوه های به ظاهر تمیز و شفاف روی چرخ های دستی را نخورید و از مصرف بدون شستشوی آن به شدت خودداری کنید.
منبع: ساجده
دیدگاهها