27. ارديبهشت 1394 - 20:44   |   کد مطلب: 5931
دستور پخت‌ سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟
 

سينه مرغ: 500 گرم
نان تست: 3 ورق
خامه: 50 گرم
سير: یک حبه، رنده شده
سفيده تخم‌مرغ: دو عدد
ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري
شير: سه قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن: 2 قاشق غذاخوري
وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
قيف يكبار مصرف: 2 عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود.

2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل مي‏زنيم.

3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخم‌مرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم.

4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

5- سوسيس‌هاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش مي‏جوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري؛ مي‏توانيد به‌جاي خامه از پنير خامه‌اي استفاده كنيد.

روش تهيه ادويه تندوري:گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري مخلوط و آسياب شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار