چي لازم دارم؟
سينه مرغ: 500 گرم
نان تست: 3 ورق
خامه: 50 گرم
سير: یک حبه، رنده شده
سفيده تخممرغ: دو عدد
ادويه تندوري: يكونيم قاشق غذاخوري
شير: سه قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن: 2 قاشق غذاخوري
وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود.
2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل ميزنيم.
3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخممرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه ميكنيم.
4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
5- سوسيسهاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش ميجوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري؛ ميتوانيد بهجاي خامه از پنير خامهاي استفاده كنيد.
روش تهيه ادويه تندوري:گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چايخوري مخلوط و آسياب شود.
دیدگاه شما