مواد لازم :
250 گرم گوشت گوسفندی
100 گرم تره
100 گرم آلو
200 گرم اسفناج
1عدد پیاز
2 ق س آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. پیاز كه طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند و از خامی در بیاید.
3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنید و با 2 لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواستان باشد زمان تفت نباید طولانی باشد كه رنگ اسفناج تغییر كند و سیاه شود.
5. آلو را کمی تفت بدهید و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.
6. خورش را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. وقتی خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنید.
فوت و فن:
آلو را قبل از اینكه تفت دهید دو ساعت در آب ولرم خیس كنید. از آب آن هم میتوانید برای خوشمزهتر شدن خورش استفاده كنید.
دیدگاه شما