مواد لازم جهت تهیه زولبیا:
نشاسته: 200 گرم
ماست: 200 گرم
آرد گندم: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 قاشق مرباخوری
زعفران: کمی
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط کرده بگذارید خیس بخورد بعد با میکسر هم زده تا باز شود.
سپس روغن مایع، زعفران، آرد را اضافه کنید دراین حالت خمیر زولبیا باید کشدار باشد، بعد آن را از صافی رد کرده به مدت 2 ساعت خمیر را استراحت داده تا کاملا جا بیفتد سپس آن را در قیف ریخته و در روغن داغ سرخ کرده یا میتوانید قالب گرد را در روغن گذاشته و به صورت مارپیچ داخل قالب ریخته و سرخ کنید.
سپس آن را با انبر برداشته و داخل شهد انداخته و کاملا در شهد فرو برید.
اگر خمیر زولبیا شل بود به آن آرد افزوده و اگر سفت بود ماست اضافه نمایید. شهد زولبیا باید داغ باشد.
مواد لازم جهت تهیه بامیه :
آب: 300 گرم
آرد: 200 گرم
روغن: 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ: 3عدد
شهد: 1قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا آب را داخل ظرفی ریخته بگذارید جوش بیاید. سپس شعله را ملایم کرده آرد را اضافه کرده ومرتب هم زده تا خمیرتقریبا سفتی به دست آید.
بعد روغن را اضافه کرده و مجددا هم زده به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس صبر کنید تا خمیر سرد شود. بعد تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن زده تا خمیر کاملا یکدست شود. در آخر شهد را اضافه کرده با همزن بزنید.
خمیر را در قیف ریخته و ماسوره کنگرهدار در روغن داغ شکوفه بزنید.
هنگامی که کمی سرخ شد به آهستگی با کفگیر آنها را جابجا کنید تا تمام آنها به طور یکنواخت سرخ شوند.
سپس بامیهها را بیرون آورده و در شهد انداخته، سپس آنها را در آبکش ریخته تا شهد اضافی از آن خارج شود.
درجه حرارت شربت نباید زیاد باشد.
دیدگاه شما