1. آبان 1398 - 9:25   |   کد مطلب: 6304
معمولا یکی از پیش غذا های خوشمزه که در رستورانها و فست فود ها سفارش میدهیم قارچ سوخاری میباشد که بسیار خوشمزه هست امروز طرز تهیه این پیش غذا خوشمزه را آموزش میدهم
طرز تهیه قارچ سوخاری

مواد لازم قارچ سوخاری :

قارچ : ۳۰۰ گرم

آرد : ۱ پیمانه

آرد ذرت : نصف پیمانه

بیکینگ پودر : ۳/۴ قاشق چایی خوری

آب : یک پیمانه

نمک و فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم

پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری :

ابتدا آرد و آرد ذرت و ادویه و بکینگ پودر را به هم به خوبی مخلوط میکنیم

 

حال یک پیمانه آب را به مخلوط  بالا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یکدستی بدست آید

 

و حال قارچ ها را در مایه میگذاریم و خوب می غلطانیم تا تمام سطح قارچها به مایه آغشته شود

 

و سپس قارچها را با پودر سوخاری میپوشانیم

 

و حال در یک قابلمه کوچک و گود روغن به مقدار زیاد میریزیم و میگذاریم تا روغن داغ شود سپس قارچها را در روغن میاندازیم و حرارت گاز را متوسط میکنیم تا قارچها سرخ شود فقط حرارت کم نباشد که باعث میشود قارچها اب بندازد

 

 

حال قارچها را از روغن بیرون میاوریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافه گرفته شود و بعد نوش جان کنید

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار