14. تير 1394 - 9:21   |   کد مطلب: 6398
تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.
 آموزش دلمه کاهو و ماهی

 دلمه کاهوپیچ، یکی از معروف ترین و پرمخاطب ترین غذاهای رژیمی خاورمیانه است که سرو آن در میان بسیاری از مردم این منطقه رایج است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم دلمه کاهو و ماهی:

ماهی از هر نوع که دوست دارید: نیم کیلوگرم

برگ تازه کاهو: حدود 24 عدد

برنج: یک پیمانه، نیم پز شده

پیاز: یک عدد، رنده شده

پودر سیر: مقداری

کرفس: 4 تا 5 شاخه، خرد شده

فلفل قرمز: مقداری

گوجه فرنگی: مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده

مارگارین: 3 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه کاهو و ماهی :

*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.

*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.

*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.

 

 

آکاایران / 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار