میگو ها را در یک ظرف با نمک و فلفل، سیر خرد شده مزه دار می کنیم . روی آنها را با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
ما کارونی ها را در آب جوش می ریزیم تا بپزد
مارچوبه ها را در آب جوش به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد سریع در آب سرد می ریزیم تا شوک وارد شده باعث شود مارچوبه هارنگ سبز خود را حفط کنند
در حالی که ماکارونی ها در حال پخت هستند قارچ ها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم به مدت 2-3 دقیقه
مارچوبه های از وسط دونیم شده ، کدو سبز، گوجه فرنگی را هم تفت می دهیم به مدت 2 دقیقه
سیر خرد ، پیاز و فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و برای 3-4 دقیقه تفت می دهیم . نمک و فلفل سیاه را برای مزه دار کردن سبزیجات اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم
میگوها را با دومین قاشق روغن زیتون در تابه دیگری روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و از تابه خارج می کنیم . توجه داشته باشید که تابه باید کاملا داغ شده باشد
ما کارونی ها آبکش کرده را با سومین قاشق روغن زیتون مخلوط می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم .کمی نمک و فلفل به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده به مواد اضافه کرده و سریع سرو می کنیم
دیدگاه شما