16. تير 1394 - 15:13   |   کد مطلب: 6426
طرز تهیه ماکارونی تابستانی با میگو

مواد لازم

  • 750 گرم میگو، تمیز و پوسته
  • 4 حبه سیر
  • 250 گرم ماکارونی فرمی
  • 3قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 7-8 عدد قارچ
  • 1 عدد پیاز قرمز، نازک ورقه شده
  • 2عدد فلفل دلمه ای زرد و نارنجی
  • 10 عدد مارچوبه
  • 1 عدد کدو سبز
  • تعدادی گوجه فرنگی انگوری
  • پنیر پارمسان رنده شده به میزان لازم
  • ریحان تازه، خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه به میزان لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1

میگو ها را در یک ظرف با نمک و فلفل، سیر خرد شده مزه دار می کنیم . روی آنها را با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم

مرحله 2

ما کارونی ها را در آب جوش می ریزیم تا بپزد

مرحله 3

مارچوبه ها را در آب جوش به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد سریع در آب سرد می ریزیم تا شوک وارد شده باعث شود مارچوبه هارنگ سبز خود را حفط کنند

مرحله 4

در حالی که ماکارونی ها در حال پخت هستند قارچ ها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط رو به بالا تفت می دهیم به مدت 2-3 دقیقه

مرحله 5

مارچوبه های از وسط دونیم شده ، کدو سبز، گوجه فرنگی را هم تفت می دهیم به مدت 2 دقیقه

مرحله 6

سیر خرد ، پیاز و فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و برای 3-4 دقیقه تفت می دهیم . نمک و فلفل سیاه را برای مزه دار کردن سبزیجات اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم

مرحله 7

میگوها را با دومین قاشق روغن زیتون در تابه دیگری روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و از تابه خارج می کنیم . توجه داشته باشید که تابه باید کاملا داغ شده باشد

مرحله 8

ما کارونی ها آبکش کرده را با سومین قاشق روغن زیتون مخلوط می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم .کمی نمک و فلفل به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده به مواد اضافه کرده و سریع سرو می کنیم

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار