18. مهر 1398 - 10:11   |   کد مطلب: 6730
 کتلت میگو با سس تمرهندی. کتلت میگو بوشهری. طرز تهیه کتلت میگو. طرز پخت کتلت میگو. شامی میگو. تهیه کتلت میگو. انواع کتلت میگو. دستورپخت کتلت میگو.

طرز تهیه کتلت میگو

 مواد لازم برای ۶ نفر:

میگوی تازه500  گرم

شیر نصف لیوان

نان باگت 3 عدد

تخم مرغ 2 عدد

جعفری خرد شده نصف لیوان

روغن آب کرده نصف لیوان

نمک و فلفل به اندازه کافی

 

طرز تهیه :

*. میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

*. سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.

*. خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود.

*. به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم بزنید.

*. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد.

*. مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.

 

خواص میگو :


*. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می کند. البته توصیه می شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می رساند و باعث افزایش وزن می شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

امیدواریم با تهیه این کتلت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

 

 آکاایران

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار