7. اسفند 1398 - 9:01   |   کد مطلب: 9487
ما باید برای زنان امنیت در نهاد خانواده و جامعه را با قانون تضمین کنیم .
نقش زن به عنوان نقش راهبردی ، معرفتی و مدیریتی شناخته شده است

به گزارش  شبنم ها به نقل از خبرنگار بانوپرس : سید حمزه علی حسینی شهپری کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه نقش زن در جامعه کلیدی است اظهارکرد: علت کلیدی بودن نقش زن این است که زن نقش معرفتی و مدیریتی دارد .
وی افزود: شما در جامعه امروز ما دیده اید کسانی که از نعمت مدیریت مادر و پدر برخوردارند پیشرفت های خوبی دارند اما کسانی که به هردلیلی فاقد این جایگاه هستند و خانواده شان از هم پاشیده و مادر بالای سرشان نیست از این پیشرفت معمولا محروم اند.

کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی ادامه داد:نقش یک زن به عنوان نقش راهبردی، دینی، عقلی و انسانی شناخته شده است.
وی تصریح کرد: من به این اعتقاد داریم و در چهار سال گذشته نیز اعلام کرده ام ما باید تلاش کنیم با اصلاح زیر ساخت های قوانین حقوق زنان را احیا کنیم .

وی افزود : ما باید برای زنان امنیت را در نهاد خانواده و جامعه با قانون تضمین کنیم .

کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی گفت: قوانین مرزبندی خانواده در قانون مدنی بسیار قدیمی است و هنوز اصلاح نشده برای مثال بحث طلاق با این قانون قدیمی گره خورده است.
حسینی شهپری ادامه داد: اگر ما حقوق حقه بانوان و آقایان را به وسیله قانون مشخص می کردیم و مواد قانون را مرز بندی می کردیم امروز این همه طلاق نداشتیم.

کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی گفت: قطعا در مدیریت های آینده استان خوزستان از ظرفیت وتوانمندی خوب بانوان استفاده خواهم کرد.
حسینی شهپری در خصوص فرهنگ اظهار کرد: نگاه من به بحث فرهنگ یک نگاه کلان راهبردی است. فرهنگ و رسانه را همیشه به عنوان یک شاخص زیرساختی جامعه برای پیشرفت جامعه، ارتقا سطح دانش و فرهنگ جامعه لازم می دانستم .
وی با بیان اینکه اعتقاد داریم فرهنگ بزرگترین زیر ساخت اصلی جامعه بشری است تصریح کرد: فرهنگ شناسنامه بشراست.
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی در پایان گفت: افتخار ما ایرانیان این است یک فرهنگ قدیم ملی اسلامی داریم و فرهنگ ما در دنیا فرهنگ برتر است به لحاظ عدالت محوری .

دیدگاه شما

آخرین اخبار