15. اسفند 1394 - 11:37   |   کد مطلب: 9655
طرز تهیه بیفتک

موادلازم :

  •  
  • گوشت بی استخوان گوساله 750 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • کره 250 گرم
  • سیب زمینی 0/5 کیلو
  • برگ بو 4 عدد
  • فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

  1. گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .
  2. بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد .
  3. رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .
برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار