سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنانسلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی
به گزارش شبنم همدان به نقل از مهرخانه : توجهات فردی به وضعیت سلامت در دهههای اخیر رشد داشته است؛ این مطالبهگری فردی، نیروی محرکی است تا مسؤولان نیز اقدامات بهتری را در این زمینه انجام دهند. یکی از اقدامات جانبی که به سلامت زنان کمک میکند، طراحی نرمافزارهایی است که به دنبال گسترش استفاده از رایانه و تلفنهمراه انجام شد. هرچند این روزها با یک جستوجوی کوچک میتوان به دهها نرمافزار مرتبط با سلامت زنان دست یافت اما زمانی که این برنامهها را متخصصان پزشکی و سلامت طراحی کرده باشند، میتوان با اطمینان خاطر بیشتری از آنها استفاده کرد. در این گزارش برنامههای «اوما» و «خودارزیاب سلامت» را معرفی میکنیم.
تلاش متخصصان زنان و مامایی برای سلامت زنان در «اوما»
«اوما» از همراهی دو واژه "او" و "ما" در کنار یکدیگر شکل گرفته است. این نام در زبان سانسکریت به معنای مادر و بانوی کوهها، در زبان انگلیسی عامیانه به معنای مادربزرگ و همچنین به معنای معشوق من و در زبان عربی با تلفظ اومّا به معنای مادر است. اوما در چندین زبان دیگر نیز معانی مادرانه و مفهوم مهربانی و محبت را به همراه دارد.
همانطور که از نام نرمافزار سلامت زنان اوما آشکار است، محدوده فعالیت این نرمافزار، بهداشت و سلامت زنان است. این نرمافزار از بخشها و قسمتهای متنوع و بر پایه مستندات کاملاً علمی تشکیل شده است. در حقیقت اوما حاصل تلاش پیگیر و مستمر شرکت نرمافزاری رایان توسعه بهعنوان تولیدکننده و ارائهدهنده نرمافزار و انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران بهعنوان هیأت علمی و بخش آکادمی نرمافزار است.
نرمافزار اوما بهصورت آنلاین با پرتال اوما (سایت اوما) مرتبط است. با اتصال کاربر به اینترنت، نرمافزار بهروز شده و مطالب جدید سایت را دریافت و ذخیره خواهد کرد.
بخشهای مختلف نرمافزار اوما
1. تمامی موادغذایی به همراه ویتامینها و املاح، ارائه برنامه غذایی با توجه به مشخصات کاربر، کالری مورد نیاز، فعالیت بدنی، وزنگیری در بارداری، تناسب اندام، درصد چربی بدن و شاخص توده بدن و...؛
2. دانشنامه سلامت زنان (دوران عادی، پیش از بارداری، بارداری و شیردهی)، پرسش از پزشکان اوما، مقالات روزانه اوما، ارسال دیدگاه و...؛
3. روزشمار اوما، دوره قاعدگی، تخمکگذاری، احتمال بارداری در روزهای مختلف ماه، سن بارداری، زمان زایمان و...؛
4. بارداری هفته به هفته، چکلیست بارداری، تغییر حالت بدن مادر و جنین، انیمیشن تغییرات بدن مادر و جنین در طول بارداری و...؛
5. اطلاعات کامل تمامی داروها و با قابلیت جستوجوی آسان و سریع، به همراه اجازه مصرف در بارداری و شیردهی و...؛
6. ورود به پرتال اوما (سایت اوما: www.ooma.ir)؛
7. کوچولوهای اوما؛ معرفی کوچولوهای تازه متولدشده، سالگرد تولد و...؛
8. مشخصات من؛ در این فرم اطلاعات کلی شما ثبت و قابل تغییر است؛
9. اوما نامها؛ اطلاعات جامعی از نامهای دختران و پسران ایرانی، معانی، ریشه لغات، تعداد افراد قید حیات هر نام و...؛
10. تمرینات ورزشی و نرمشی مناسب و...؛
11. دریافت انواع سبکهای موسیقیهای بیکلام جهت آرامش، تمرکز و... همچنین دریافت ویدئوها و انیمیشنهای سلامت، سودمند برای زنان، راهنماهای تصویری نرمافزار و...؛
12. قابلیت بهروزرسانی سریع و آسان نرمافزار به نسخههای جدید، بدون هیچگونه دخالت کاربر و معرفی وضعیت نسخه حال حاضر کاربر؛
13. معرفی انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران، هیأت تحریریه اوما و شرکت رایان توسعه؛
14. معرفی بیمارستانها و آزمایشگاههای همکار اوما؛
15. صفحه پزشک من جهت معرفی پزشک معالج شما و ارتباط و پیام به پزشک؛
16. معرفی پزشکان همکار اوما و چیدن آنها براساس به دوری و نزدیکی به کاربر و ...
این نرمافزار قابلیت تصب روی نسخههای مختلف ویندوز را دارد و برای تهیه آن میتوانید به سایت www.ooma.ir مراجعه کنید. اوما همچنین کانالی در تلگرام به آدرس https://t.me/OomaApp دارد که در آن مطالب مفید و مرتبط با سلامتی و سبک زندگی قرار میدهد.
طراحان نرمافزار اوما، در حال حاضر در حال تولید اپلیکیشن موبایل نرمافزار اوما هستند که در سیستم عاملهای اندروید، آی او اس و ویندوز فون قابل اجراست. این اپلیکیشن که تا پایان اردیبهشت ماه قابل استفاده خواهد بود، همواره با پرتال اوما بهصورت همزمان در ارتباط خواهد بود.
وزارت بهداشت و اپلیکیشن «خودارزیاب سلامت میانسالان»
در اقدامات مرتبط با سلامتی، 30 تا 59 سالگی را میانسالی میخوانند. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهمنظور توانمندسازی زنان میانسال برای خودمراقبتی، اپلیکیشنی را با عنوان «خودارزیاب سلامت» طراحی کرده است که زنان میتوانند از این طریق یک پرونده خانگی از وضعیت سلامت خود داشته باشند.
در این برنامه به موضوعاتی مانند سلامت روان، سلامت جسم، شیوه زندگی و سرطانها پرداخته شده است. در هر یک از این بخشها، آزمونهای مختلف برای ارزیابی سلامت وجود دارد؛ بهطوریکه تعدادی سؤال از کاربر پرسیده میشود و براساس پاسخهای او، وضعیت سلامتیاش، خطرات احتمالی و اقدامات مراقبتی به او توصیه میشود. همچنین در این برنامه با دریافت اطلاعاتی از زنان برای آنها تنسنجی نیز انجام و راهکارهایی برای حل مشکلات چاقی ارائه میشود.
(در همین زمینه: زنان کجای طرح تحول نظام سلامت قرار دارند؟)
(در همین زمینه: هشدار وزیر بهداشت درباره وضعیت چاقی در زنان ایرانی/ چاقی با جسم ما چه میکند؟)
در این اپلیکیشن به زنان کمک میشود که برای ارتقای وضعیت سلامت خود برنامهریزی کنند و هرجا مشکلی پیدا کردند، برای حل آن، رفع ابهامات و کمکگرفتن برای برنامهریزی مراقبتی، به کارکنان بهداشتی و مراقبان سلامت مراجعه کنند. افراد میتوانند این برنامه را به صورت رایگان از کافه بازار، google play و سیبچه دانلود کنند و بهطور مرتب و آفلاین در این نرمافزار وضعیت سلامت خود را در قالب پاسخی که به سؤالها میدهند، تعیین کنند.
انتهای پیام/ص
سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنانسلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان سلامت زنان نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی نرم افزار سلامتی اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما اپلیکشین اوما
دیدگاه شما