3. آذر 1396 - 16:14   |   کد مطلب: 19613
در این خبر به سراغ تکنیکی رفته‌ایم که به شما یاد می‌دهد در کوتاهترین زمان ممکن، در نهایت پاکیزگی و دقت تنها با استفاده از دو چوب کوچک، محتویات شکم یک ماهی را خارج کنید.

به گزارش شبنم همدان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان : پاک کردن ماهی نیاز به مهارت و تبحر خاصی دارد، کار پر دردسری که کثیف‌کاریهای زیادی دارد و معمولا خریداران برای راحتی خود، آن را به فروشنده‌ می‌سپرند.

اما در این خبر به سراغ تکنیکی رفته‌ایم که به شما یاد می‌دهد در کوتاهترین زمان ممکن، در نهایت پاکیزگی و دقت تنها با استفاده از دوچوب کوچک، محتویات شکم یک ماهی را خارج کنید.

دو عدد چوب استیک یا همان سیخ چوبی معمولی را از کناره‌های آبشش درون بدن  ماهی کرده و سپس بصورت همزمان آنها را بچرخانید تا دل و روده ماهی بطور همزمان درگیر چوب شود. حالا تنها یک حرکت کافی است تا همه قسمت‌های اضافه بیرون آورده شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار