این خوراک خوشمزه را میتوانید به سادگی تهیه کرده و در مهمانیها سرو کنید. مدت زمان تهیه آن 25 دقیقه و مناسب سرو برای 4 نفر است.
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون 4 عدد 200 گرمی
تره فرنگی ریز شده 3 عدد متوسط (حدود ½ 1 پیمانه)
خامه
⅓ پیمانه سرکه سفید
⅓ پیمانه آب مرغ
¼ پیمانه پیازچه خردشده
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نمک درشت و فلفل آسیابشده
به مقدار لازم شاهی خشکشده و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
کره را در تابه متوسط روی شعله نسبتا پایین آب میکنیم. تره فرنگی خردشده را اضافه کرده، میگذاریم آهسته به مدت 5 دقیقه بجوشد، هر از گاهی هم میزنیم. سرکه را اضافه میکنیم و میگذاریم آهسته حدود 4 دقیقه بجوشد تا جایی که تره نرم شود.
خامه و 2 قاشق غذا خوری پیازچه را اضافه میکنیم. نیمی از مخلوط را نگه میداریم و باقی آن را داخل مخلوطکن میریزیم. آب مرغ را اضافه و مواد را پوره میکنیم تا جایی که سس تره صاف و یک دست شود.
روغن را داخل یک تابه بزرگ داغ میکنیم. به فیلههای سالمون نمک و فلفل میزنیم و داخل تابه قرار میدهیم، به طوری که پوست آن کف تابه قرار گیرد. نزدیک 5 دقیقه تا اندازهای که پوست آن سرخ شود، فیله ها را سرخ میکنیم. بعد آن را برمیگردانیم و 3 تا 6 دقیقه دیگر سرخ میکنیم تا ماهی کامل بپزد. سپس داخل دیس میکشیم.
میتوانید ماهیها را با سس تره فرنگی میل کنید. روی آن را با مخلوطی که نگه داشته بودید و باقی پیازچه، شاهی و لیمو تزئین کنید.
دیدگاه شما