هواشناسی همدان
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
18. آذر 1398 - 10:25   |   کد مطلب: 6051
یک خوراک ماهی بسیار خوش طعم که در کمترین زمان تهیه می‌ شود و به همراه یک سس مکمل لذیذ سرو می‌ شود.
ماهی سالمون با سس تره فرنگی

این خوراک خوشمزه را می‌توانید به سادگی تهیه کرده و در مهمانی‌ها سرو کنید. مدت زمان تهیه آن 25 دقیقه  و مناسب سرو برای 4 نفر است.

مواد لازم:

فیله‌ ماهی سالمون    4 عدد 200 گرمی

تره‌ فرنگی ریز شده     3 عدد متوسط (حدود ½ 1 پیمانه)

خامه 

⅓ پیمانه  سرکه سفید

⅓ پیمانه  آب مرغ

¼ پیمانه  پیازچه خردشده

3 قاشق غذا‌خوری  کره 

 3 قاشق غذا‌خوری  روغن زیتون

1 قاشق غذا‌خوری   نمک درشت و فلفل آسیاب‌شده

به مقدار لازم          شاهی خشک‌شده و لیمو برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

کره را در تابه متوسط روی شعله نسبتا پایین آب می‌کنیم. تره فرنگی خردشده را اضافه کرده، می‌گذاریم آهسته به مدت 5 دقیقه بجوشد، هر از گاهی هم می‌زنیم. سرکه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آهسته حدود 4 دقیقه بجوشد تا جایی که تره نرم شود.

خامه و 2 قاشق غذا خوری پیازچه را اضافه می‌کنیم. نیمی از مخلوط را نگه می‌داریم و باقی آن را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم. آب مرغ را اضافه و مواد را پوره می‌کنیم تا جایی که سس تره صاف و یک دست شود.

روغن را داخل یک تابه بزرگ داغ می‌کنیم. به فیله‌های سالمون نمک و فلفل می‌زنیم و داخل تابه قرار می‌دهیم، به طوری که پوست آن کف تابه قرار گیرد. نزدیک 5 دقیقه تا اندازه‌ای که پوست آن سرخ شود، فیله ها را سرخ می‌کنیم. بعد آن را برمی‌گردانیم و 3 تا 6 دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم تا ماهی کامل بپزد. سپس داخل دیس می‌کشیم.

می‌توانید ماهی‌ها را با سس تره فرنگی میل ‌کنید. روی آن را با مخلوطی که نگه داشته بودید و باقی پیازچه، شاهی و لیمو تزئین کنید. 

دیدگاه شما