اکثر ایرانی ها تمایل دارند ماهی را به شکل سرخ شده سرو کنند. ولی اگر ماهی را در فر طبخ نمود, سالم تر است و چربی کمتری دارد. در این مطلب طرز تهیه ماهی قزل آلای خوشمزه آموزش داده می شود.
برای تهیه ماهی شکم پر, در ابتدا پشت و روی ماهی را به آبلیموی تازه آغشته کنید و سپس به مدت نیم ساعت آن را درون یخچال قرار دهید تا آبلیمو به خورد ماهی برود. در دومین مرحله از طرز تهیه ماهی شکم پر, پیاز خرد شده را با نصف قاشق غذا خوری روغن کانولا داخل تابه ایی, سرخ کنید. دقت داشته باشید وقتی پیازها کمی طلایی شد, سیر خرد شده و گردوی کوبیده شده را به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن این مواد, رب انار را به آن ها بیفزایید و در نهایت گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله از طرز تهیه ماهی شکم پر, ماهی را از درون یخچال خارج ساخته و درون شکم آن را با مایه آماده شده پر کنید. سپس ظرف فر را با ۱ قاشق غذا خوری روغن کانولا چرب کرده و ماهی شکم پر را روی آن قرار دهید و ظرف را درون فر که از قبل بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید, قرار دهید. برای پخت ماهی ۴۰ دقیقه زمان نیاز است ولی ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن ماهی, آن را به مقداری زعفران و نصف قاشق غذا خوری کره آب کرده آغشته کنید و مجددا درون فر قرار دهید تا ماهی برشته شود.
منبع : آرگا
دیدگاه شما