به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
مواد لازم آش ماست شیرازی
برنج : ۲۰۰ گرم
لپه : ۱۲۵ گرم
گوشت : ۱۲۵ گرم
سبزی ترخون و شوید ریز شده : ۱ پیمانه
ماست : نیم کیلوگرم
پیاز : ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
دستور پخت آش ماست شیرازی
لپه و برنج را جداگانه از یک ساعت قبل در آب خیس کنید.
گوشت را همراه یک پیاز خرد شده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب بگذارید بپزد، سپس استخوان های آن را جدا کرده و خوب له کنید.
برنج را به همراه ۷ پیمانه آب با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و خوب له شود.
لپه ها را نیز جدا در قابلمه ای با آب بگذارید تا خوب پخته شوند.
سبزی را ریز ساطوری کرده و به برنج پخته و له شده اضافه کنید. و زمان دهید تا سبزی ها پخته شوند.
گوشت له شده و لپه پخته شده را به برنج و سبزی اضافه کرده، در قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم بگذارید آش غلظت یابد و جا بیفتد.
آش را هرچند وقت یکبار هم بزنید تا ته نگیرد تا وقتی خوب غلیظ و سفت شد حرارت را خاموش کرده و بگذارید آش کمی خنک شود.
ماست را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به آش که از داغی افتاده و کمی سرد شده اضافه نمایید و در ظرف موردنظر سرو و نوش جان کنید.
دیدگاه شما