27. دى 1396 - 12:21   |   کد مطلب: 20419
کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو دسرهایی است که پرطرفدار است.
کیک,بیسکویت,کیک بیسکویت یخچالی,دسر,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:
 
مواد لازم:

شیر: 3 پیمانه
دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیموسنگی: نصف یک عدد
شکر: 150 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
نشاسته ذرت: 70 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
بیسکویت: به مقدار لازم
خامه: 5 قاشق سوپ خوری
شکلات تخته ای: نصف یک بسته
کره: یک قاشق سوپ خوری

 
 
طرز تهیه:

1. 2 پیمانه شیر، چوب دارچین، پوست رنده شده لیموسنگی و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.
 
2. زرده های تخم مرغ، نشاسته ذرت و یک پیمانه شیر باقیمانده را در مخلوط کن به خوبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به تدریج به مخلوط شیر جوش آمده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
4. دو قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به نیمی از کرم اضافه و مخلوط کنید.
 
5. قالب مربع یا مستطیل شکلی را با سلفون بپوشانید. بیسکویت ها را در مقداری شیر خیس کنید و سپس به صورت یک لایه کف قالب بچینید. مقداری از کرم را روی لایه بیسکویت پخش کنید. دوباره لایه ای از بیسکویت بچینید و این بار مقداری از کرم شکلاتی را روی آنها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید (لایه آخر باید بیسکویت قرار بگیرد).

کیک را حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید (هر چه کیک بیشتر در یخچال بماند بهتر است). نصف یک بسته شکلات و 5 قاشق سوپ خوری خامه را در ظرف مناسبی در مایکروویو ذوب کنید. پس از هر 30 ثانیه قرارگیری در مایکروویو مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. یک قاشق سوپ خوری کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی کیک بریزید و پس از این که شکلات خودش را گرفت، کیک را سرو کنید. 
 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار