5. بهمن 1396 - 12:02   |   کد مطلب: 20534
کیک بلک فارست (Black Forest) یا «جنگل سیاه» یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.
کیک,شیرینی,کیک بلک فارست,Black Forest,کیک جنگلی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم هاو;

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

 

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
شکر: یک و یک دوم پیمانه
روغن مایع: 100 میلی لیتر
وانیل: 2 قاشق چای خوری
شیر: 160 میلی لیتر
آرد: 180 گرم
پودر کاکائو: 60 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
آب داغ: 120 میلی لیتر
شربت گیلاس یا آلبالو: 80 میلی لیتر
مربای گیلاس یا آلبالو: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: 4 پیمانه
شکلات (رنده شده): 200 گرم
گیلاس یا آلبالو: برای تزئین

طرز تهیه:

1. تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا پف کنند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.

2. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب در آورید.
 
3. با استفاده از چاقویی تیز کیک را به طور افقی به چهار قسمت مساوی برش دهید. یک برش کیک را روی سطح کار قرار دهید و مقداری شربت گیلاس یا آلبالو را با برس روی آن بمالید. مقداری مربای گیلاس یا آلبالو روی برش کیک پخش کنید. مقداری خامه فرم گرفته روی آن بمالید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. این مراحل را با بقیه مواد تکرار کنید.

4. کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیواره ها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار