مواد لازم برای تهیه خورش سیب قرمز :
مواد لازم
اندازه
گوشت ماهیچه یا مغز ران
500 گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط
هفت عدد
پیاز سرخ شده
سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن
100 گرم
آبلیمو
نصف استکان
زعفران ساییده شده
به میزان لازم
نمک و فلفل و شکر
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت :
*. گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.
*. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
*. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید.
*. توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند.
*. سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.
*. خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
خواص زعفران :
*. زعفران ، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد.
منبع: بیتوته
دیدگاه شما