یک فنجان ترد کننده را به همراه یک فنجان شکر سفید و شکر قهوهای مخلوط کرده و هم میزنیم سپس در پوره کدو تنبل هم میزنیم و به تخم مرغ هم زده شده و وانیل اضافه میکنیم.
بکینگ پودر ، یک قاشق چای خوری دارچین ، نمک ، جوز هندی را نیز در یک کاسه با هم به هم میزنیم. به تدریج آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه میکنیم تا خمیر بدست آید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
فر را بر روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم.
فنجان شکر سفید ، یک دارچین قاشق چای خوری و فلفل شیرین با هم در یک کاسه کوچک به هم بزنید.
سپس خمیر را به گلولههای 3 سانتی تبدیل کرده و با ته لیوان صاف کرده و درون سینی فر قرار میدهیم .
12 تا 13 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا شیرینیها پخته شوند.
دیدگاه شما