19. مرداد 1395 - 11:57   |   کد مطلب: 11684
قلیه ماهی یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین غذاهای جنوب ایران است که در خوزستان، اهواز و سایر مناطق جنوبی از غذاهای رسمی و پرطرفدار است.

سر آشپز سایت شبنم همدان برای آموزش امروز یک غذای جنوبی و بسیار خوشمزه را در نظر گرفته است. قلیه ماهی یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین غذاهای جنوب ایران است که در خوزستان، اهواز و سایر مناطق جنوبی از غذاهای رسمی و پرطرفدار است. بسته به نوع آبزیان مناطق جنوب کشور مواد اولیه غذا متفاوت است. به عنوان مثال در بوشهر این خورش را با میگو درست می کنند. در قسمت های مرکزی کشور که ماهی تازه و مناسب قلیه کمتر است این غذا را با کنسرو ماهی درست می کند.

موادلازم برای قلیه ماهی
ماهی(شیر- سنگ سر – سرخو و یا کنسروماهی) به تعدادنفرات).
گشنیز1کیلو

شنبلیله 100گرم

سیر3حبه

 پیاز 1عدد

تمرهندی 1بسته

زردچوبه1قاشق چایخوری

فلفل سیاه و نمک و زیره مقداری

 آرد به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرزتهیه:

ابتدا پیاز و سیرخردشده را تفت دهید و سبزی ها و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. تمر هندی را با مقداری آب خیس کنید و صاف کنید. سپس آب آن را داخل خورش بریزید و در قابلمه را بگذارید. خورش را با  حرارت ملایم بگذارید چا بیفتد. ماهی را به صورت قطعات 3سانتی متری درآورید و در آرد زده و بعد در روغن گرم سرخ کنید. سپس همراه با نمک و فلفل و زیره به خورش اضافه کنید. 30 دقیقه با حرارت ملایم ریز بجوشد . اکنون خورش شما آماده است.

انتهای پیام / ن

برچسب‌ها: 

دیدگاه‌ها

مفید بود تشکر

دیدگاه شما

آخرین اخبار